Заява Чернівецької крайової організації «Української партії»

                                                                         Чернівецька крайова організація «Української партії» засуджує дії депутатської фракції «Свобода» у Чернівецькій міській раді, яка називаючи себе націоналістичною організацією, цілком дискредитувала себе, зрадивши  свого виборця та громаду міста Чернівці. Під егідою Партії Регіонів, «Свобода», приєднавшись до інших псевдодемократичних сил — «Батьківщини» та «Нашої України, проголосувала за подолання вето міського голови щодо регламенту, який значно обмежує його повноваження.
        10 лютого цього року у Чернівецькій міській раді депутати подолали вето Чернівецького міського голови щодо регламенту, який був прийнятий на сесії міської ради 25 січня 2011 року і який Микола Федорук назвав протизаконним. Тобто сьогодні було зроблено перший крок, щоб оголосити недовіру міському голові, якого на виборах підтримали більше 60 % чернівчан. Цим регламентом частина повноважень міського голови знову повертається  міській  раді. 
        Чернівецька крайова організація «Української партії» звертається до депутатів депутатських фракцій Чернівецької міської ради, які проголосували за подолання вето, скласти свої депутатські повноваження та піти на перевибори та очистити її від корупціонерів, лжепатріотів та політичних заробітчан.
 
 
Рада Чернівецької крайової
організації «Української партії»

3 коментарі

Ігор Наконечний
Ну і що ваша партія хотіла цією заявою сказати?
Віталій Тельпов
А хотіла сказате те що:
1) СВОБОДА зрадила виборця якому обіцяла не співпрацювати з чинною влдою!
2) Федорук отримав більше 60% підтримки на виборах, і не лягає під певні сили влади. Тому його вирішили просто посунути.
А ми партія яка хоч і не є представленна у владі, але ми не можемо дивитись на те, що чинна влада спільно з своїми союзниками бажає позбавити повноважень міського голову якого підтримала більшість чернівчан.
Віталій Тельпов
Ось вам і резкльтат, Свобода проголосувала з Регіонами за зміни статуту, а зараз регіони мера й посунули! І це націоналісти?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте