Чернівецька крайова організація Української партії висунула Миколу Докієна кандидатом в обласні депутати

ВИБОРИ 2011 / У Чернівцях відбулася конференція крайової організації Української партії, на якій висунули кандидата у депутати до Чернівецької обласної ради. Делегати одноголосно підтримали кандидатуру адвоката Чернівецької обласної асоціації адвокатів, голову виконкому Чернівецької крайової організації УП Миколу Івановича Докієна.

На конференції, крім делегатів з районних організацій, були присутні також голова Івано-Франківської крайової організації УП, депутат Івано-Франківської облради Микола Семенюк, депутат Івано-Франківської облради Ярослава Ульванська та голова виконкому Української партії Василь Гажаман.

Микола Семенюк розповів про роботу фракції Української партії у Івано-Франківській обласній раді. Він також наголосив, «сьогоднішні виборчі процеси на Буковині – це гарний шанс для Української партії здобути своїх представників у обласній владі. Івано-Франківська організація буде сприяти та допомагати у виборчій кампанії друзям з Чернівців задля спільної перемоги».
Нагадаємо, Чернівецька обласна виборча комісія призначила проміжні вибори до Чернівецької облради по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 26 (Новоселицький район) на 1 травня 2011 року у зв’язку зі смертю попереднього депутата. Згідно з постановою комісії виборчий процес в окрузі № 26 розпочинається з 11 березня 2011 року.

 Прес-служба Чернівецької крайової організації Української партії

2 коментарі

Олексій Пономаренко
Ну ще тут тільки реклами не вистачало партії, я ка на виборах здається 0,1 відсотка не набрала…
Віталій Тельпов
Дивлячись у яких областях! По Чернівцях ми до міської ради взяли 0,34%, до обласної ради наш представник здобув по окрузі перемогу, але нажаль її украли унас!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте