Українська партія: «Вибори в Новоселицькому окрузі № 26 відбулися з численними порушеннями

1 травня 2011 року пройшли проміжні вибори по мажоритарному виборчому округу №26 до Чернівецької обласної ради. Своїх кандидатів висунули 7 партій, в тому числі й Українська партія – кандидатуру Докієна Миколи Івановича. Під час самої виборчої кампанії один з кандидатів зняв свою кандидатуру «за власним бажанням». Сам день голосування був дуже важким. Спостерігачі та представники ЗМІ від кандидатів постійно фіксували порушення під час голосування. Представника газети «Український наступ» Володимира Карагяура — постійної газети Української партії депутати  Чернівецької обласної ради від Партії регіонів намагалися вигнати з дільниці в селі Бояни (Будинок Культури), тому що їм не сподобалося його посвідчення. Також були спроби голосування без паспорта – за водійським посвідченням (дільниця в с. Магала) та за родичів ( дільниця в с. Рідківці). На одній з дільниць села Бояни (в гімназії) двічі відбулося вкидання декількох бюлетенів в урну, що підтверджується актами про виявлення порушень, фото- та відеофіксацією спостерігачів від кандидатів в депутати до Чернівецької обласної ради. Акти про виявлення порушень члени ДВК відмовлялися реєструвати.
Українська партія не визнає ці вибори демократичними, рівними, прозорими. Внаслідок порушень під час виборів неможливо встановити дійсний результат, тому що перемога представника Партії регіонів за явки виборців менше 20 % та не є перемогою чинної влади.
Партія влади показала сьогодні у Чернівецькій області, як будуть проходити парламентські вибори у 2012 році.
 
Прес-служба Чернівецької крайової
організації Української партії

5 коментарів

Анатолій Кримський
А як подiлились голоси??
Галина Єреміца
Отже, результати виборів наступні: участь в голосуванні взяли 3518 виборців – явка склала менше 20 %, що являється дуже низькою. 78 бюлетенів визнані недійсними. За Горбу Ю.Г. – 493 голоси, Довганича В.М. – 29, Докієна М.І. – 51, Кравчука І.М. – 552, Няйку С.М. – 2228, Сандуляка В.В. – 34. З вагомим відривом переміг кандидат від Партії регіонів – Няйку Сергій Мірчович.
Михайло Шморгун
Особливо «порадував» банщик…
Віталій Тельпов
Ну дивлячись на ці результати то аж смішно, що вибори відбулись «прозоро».
Михайло Шморгун
І вообше ребята чьо ж мілачітся… Дайош заяву чернівецького проводу Української Партії по поводу третьої світової війни і окупациї макдональдсом внутрішньої монголії… А вибори в Буркіна-Фасо? Де ж ваша позиція, де пафосна заява? Нєдорабативаєтє!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте