Зі святом Вас, захисники Вітчизни!

23 лютого народ України святкує День захисника Вітчизни. В цей урочистий день ми вшановуємо всіх, хто причетний до цього високого звання, звання єдиного для всіх: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, яка лише нещодавно одягла військову форму. І цього зв'язку не порушать навіть найбільші зміни в сучасному світі. Ми були і є свідками радикальних змін, які відбуваються і в нас, і в усьому світі.


В інших вимірах живе й наше суспільство. Але не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало. Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною.

Всі ті, хто носить почесне звання захисника Вітчизни уособлюють всі етапи розвитку нашого славетного війська: ті хто вів смертельний двобій із фашизмом, брав участь у так званих локальних воєнних конфліктах, миротворчій діяльності, несе сьогодні нелегку військову службу.

Користуючись нагодою, хочу привітати Вас з Днем захисника Вітчизни, побажати міцного здоров'я, щастя, творчої наснаги і успіхів в нелегкій праці захисника Батьківщини.


 
Віталій ТЕЛЬПОВ

17 коментарів

Святослав Вишинський
Надто складно зрозуміти, яким чином український націоналіст чи, щонайменше, український патріот може вітати громаду із Днем захисника Вітчизни 23 лютого (!) — напевно знаючи історію і витоки цієї дати. З розряду: вітати, аби тільки було з чим.
Святослав Вишинський
P.S. «Заступник голови Чернівецької крайової організації Української партії Віталій Тельпов привітав чернівчан із святом Покрови Пресвятої Богородиці та річницею створення УПА, а також закликав усіх прийти 31 жовтня на вибори та обрати українську владу, яка буде працювати на благо України та відстоювати її інтереси». («Українська партія взяла участь у відзначенні річниці створення УПА», 15-10-2010)



Вам або зовсім не соромно, або Ви просто не думаєте. Громадський діяч, який не вміє думати, в політиці виступає або в ролі клоуна, або маріонетки.
Вадим Міський
Навіть для звичного до всілякого «плюралізму ідей» ока є дивним читати таке від представника партії, що іменує себе патріотичною, збирає кошти на пам'ятники Шухевичу, ходить вулицями на річниці УПА і т.п.
От були б ви комуністом… чи, хоча б, регіоналом — привітання мало б зміст.
Чи може ви привітали електорат комуністів? Просто не складається мозаїка: ваші виборці, за ідеєю, не святкують, а ви їх все одно вітаєте… Треба ж визначитись якось: розумні ви, чи гарні.
Святослав Вишинський
«Священною є пам'ять про нашу перемогу і про тих, хто її виборював і платив найдорожчою ціною». — 9 травня Віталій Тельпов, напевно, вітатиме із Днем Перемоги та «визволення» від «німецько-фашистських загарбників» і їхніх «приспишників»-бандерівців, котрим, у свою чергу, покладатиме квіти 14 жовтня. Немає нічого поганого в ідеї примирення та повазі до мертвих, проте яке відношення ця пам'ять має до радянського свята 23 лютого — зрозуміло тільки таким політикам. "… Не можна забувати, відкидати все те, що цьому передувало". — Відтак свята і героїв слід чисто по-українськи колекціонувати.
Галина Дичковська
Хай живуть православні комуністи! Євразійські націоналісти! Та перемагає справедлива війна в імя бога!
Віталій Тельпов
На даний момент я є позапартійний, тобто не відношу себе до жодної політичної сили. На рахунок 23 лютого скажу одна це День захисника Вітчизни, а не день Радянської армії. Тобто для Українців повинні бути святами як 6 грудня — день Збройних Сил України, 23 лютого — День Захисника Вітчизни тобто це день для тих хто служив у Радянський час, та 14 жовтня як день створення УПА.
Святослав Вишинський
Це можна назвати «українським стилем»: тягнути в помешкання все, що погано лежить або втратило законного господаря. Не дивно, що Різдво і Великдень у нас святкуються двічі, а Новий рік — навіть тричі. На догоду і собі, і почившій Російській імперії з юліанським календарем, і майбутній — китайській з календарем місячним. Свята політичні, як видно, не становлять виключення.
Володимир Антонюк
Дуууууууууже слабенький аргумент. Я служив і Совітскій армії — виконував інтернаціональний обовязок, але ніколи не вважав 23 навіть близько чимось схожим на свято. Ну, хіба ще в школі. Можна було просто написати — «пробачте чесні люди облажався, не туди приперся з короваєм» Тут би зрозуміли. А так ;(((
Святослав Вишинський
Колобок — усім колобкам колобок. Як і старий-добрий українець. Чисто по-гегелівськи "інтернаціональне" діалектично переходить у «національне». А при великому бажанні — і в «націоналістичне».
Маріанна Антонюк
люююююдииииии! Ви мене дивуєте! А ви не помітили, що це той самий текст, яким вітав з 23-м чернівецьких мужчин в.о. мера Віталій Михайлішин, попередньо здерши його у мера міста Сватова????
bnbnews.com.ua/news/community/vo_chernivetskogo_miskogo_golovi_znovu_privitav_krayan_zapozichenim__tekstom_4151/ То на це не тільки влада страждає… Чи це жарт такий, пане Тельпов?
Ігор Гамаль
А й справді! Влучно підмічено.
Володимир Антонюк
«Бдітєльность — наша зброя» ;)
Святослав Вишинський
На щастя, дописувачі «ВКурсі» рідко читають одноманітні привітання політиків. Ви в котрий раз доводите, що робити цього непотрібно і в майбутньому.
Маріанна Антонюк
Бути поінформованими про політиків — означає бути озброєними проти них :)
Альберт Комарі
Ех, Маріанно, і знову ви попали в яблучко!!!
Маріанна Антонюк
:))))) це вони всі — попали :)) а я — влучила :))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте