З Днем міста чернівчани!

Шановні чернівчани!

Щиросердечно вітаю Вас з прекрасним святом — 604-річчям Чернівців. Чернівці – це європейське місто з багатовіковою історією полікультурності та толерантності. Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, віри в майбутнє, добробуту та злагоди у Ваших домівках.

Будьмо гідними громадянами унікального європейського міста. Давайте разом продовжувати кращі традиції нашого міста, разом творити його історію. Чернівці — це наше місто, зробімо його найкращим.

Спільними силами докладемо всіх зусиль, щоб примножувати економічний, туристичний, культурний та науковий потенціал краю, підтверджувати європейський статус нашого славного міста.


Віталій Тельпов, кандидат у народні депутати в багатомандатному виборчому окрузі від Радикальної партії Олега Ляшка.

3 коментарі

Святослав Вишинський
Скоро професія політика зведеться до роздачі автографів і усміхненого потискання рук прихильному електорату. Якщо нічим про себе нагадувати — будуть із чимось вітати.
Святослав Вишинський
«Чернівці – це європейське місто з багатовіковою історією полікультурності та толерантності», — чується від дійсного члена Української партії, який, схоже, вважає себе націоналістом (?), в іншому місці пише про «кляту Московщину», і одночасно виступає проти права румунського населення Буковини на регіональну мову. «Так ось що чекає нашу Україну: замість однієї мови буде багатомовність», — обурено заявляє Віталій Тельпов у дописі від 28 травня 2012 р., аби вже через чотири місяці, на День міста, закликати чернівчан «продовжувати кращі традиції» полікультурності і толерантності.
Ігор Гамаль
Синій колір тексту — прихована політична реклама? :)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте